RRETH NESH

Cafe Pascalin gjithmon ka bashkëpunuar me prodhues të kafeve nga e gjithë bota për përzgjedhjen me përpikëri të kokrrave më të mira Arabike.

Fabrika moderne është e pajisur me teknologji më cilësore Italiane për prodhim të kafesë. Pjekja tradicionale dhe kontrolli i kualitetit i japin kafesë një shije të përkryer.  Paketimi adekuat mbron aromën karakteristike dhe e ruan për një kohë të gjatë.

Sot, Cafe Pascalin është marka më e suksesshme në Maqedoni.

Te Cafe Pascalin besojmë se nuk ka asgjë më të mirë se një
filxhan i ngrohtë i Cafe Pascalin..

MË SHUMË

NA KONTAKTONI

Për më shumë informata, surgjerime dhe kritika na kontaktoni në informatat e mëposhtëme

INFORMATAT KONTAKTUESE:

  +02 309 7790

 @Café-Pascalin-1432356773754066

 [email protected]

 http://www.pascalincafe.mk/
KONTAKTO TANI