ЗА НАС

Кафе Паскалин отсекогаш соработувал со производителите на кафе од целиот свет за точно да ги одбере најдобрите арапски зрна.

Модерната фабрика е опремена со најквалитетна италијанска технологија за производство на кафе.
Традиционалното печење и контролата на квалитетот му даваат на кафето совршен вкус. Соодветната амбалажа ја штити карактеристичната арома и ја зачувува подолго време.

Денес, Кафе Паскалин е најуспешен бренд во Македонија.

Кај Кафе Паскалин веруваме дека нема ништо
подобро од топла шолја Кафе Паскалин..

ПОВЕЌЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

За повеќе информации, сугестии и критики контактирајте нè на долунаведените информации

КОНТАКТНИ ИНФОРМАЦИИ

+02 309 7790

+077 650 557

@Café-Pascalin-1432356773754066

[email protected]

КОТАКТИРАЈ СЕГА