Cafe 

Pascalin

Паскалин е нов бренд на големото семејство на корпороцијата Деволи. Со купување на овој бренд, корпорацијата Деволи сега ги снабдува Косово и Македонија со овој вид квалитетно кафе. Кафето Паскалин сега доаѓа на пазарот во три различни пакувања : 100 гр, 200 гр и 500 гр. Произведено од најдобрите зрна кафе, Паскалин е она што ви треба и ве задоволува секогаш кога ќе го вкусите.

ПОРАЧАЈ СЕГА

КАФЕ ПАСКАЛИН

НЕОСПОРЕН ВКУС, БЕЗ КОМПРОМИС…

Многу сме среќни што ве познаваме толку многу години.Се што сакате да знаете околу брендот на Кафе Паскалин е тука.

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ