Cafe 

Pascalin

Pascalin është brend i ri i familjes së madhe të Devolli Corporation. Duke e blerë këtë brend, Devolli Corporation tani furnizon Kosovën dhe Maqedoninë me këtë lloj të kafes kualitative. Tani, kafja Pascalin vjen në treg me tri paketime të ndryshme; me 100gr, 200gr dhe 500gr. E prodhuar nga kokrrat më të mira të kafes, Pascalin është ajo që ju nevojitet dhe ju kënaq sa herë që e shijoni.

POROSIT TANI

CAFE PASCALIN

SHIJE E PA DISKUTUESHME DHE

E PA KOMPROMIS…

Jemi shumë të lumtur që ju njohim për kaq shumë vite. Gjithçka që dëshironi të dini rreth brendit të

Kafes Pascalin Cafe është këtu.

NA KONTAKTONI